El cap de setmana del 15 i 16 de Desembre ha tingut lloc la Fira Festa Solidaria , a la plaça de la Virreina, a Gràcia.
Com tots els anys, les entitats gracienques de cooperació internacional, agrupades a Gràcia Solidària, han sortit al carrer per mostrar els projectes de cooperació que tenen en curs i per oferir als visitants, tot tipus de productes d’artesania, dels diferents indrets del mon on treballen.

Abortion with pills involves two medications: mifepristone and misoprostol. The possibility of allergic or other mucocutaneous reactions to the drug must be borne in mind on readministration (as well as during initial courses). In addition, a rodent study suggested that neuronal vascular endothelial growth factor signaling in the prefrontal cortex may mediate the rapid antidepressant actions of ketamine [ 20] http://www.farmaciaonlinesinreceta.com/. They also should not be substituted.

El cap de setmana , ha tingut un component lúdic i festiu , amb actuacions musicals, tallers de ball, tallers de castells i la ja tradicional xocolatada.
També vàrem poder gaudir d’ una cargolada i un vermut solidari.
Enguany es va compaginar tot això, amb diferents xerrades sobre temes d’actualitat i una impactant exposició sobre les rutes migratòries a l’Africa, anomenada “The Backway “ i acompanyada, amb realitat virtual, a càrrec de Ruido Photo.
Tot això ha estat possible gracies al suport del districte de Gracia, La Obra Social de la Caixa, i a Texint Conexions.
Sense oblidar tot un seguit de col·laboracions, com l’ Escola de Musica de Gràcia, Ruido Photo, El museu de la Xocolata i el Cargol Graciós entre d ‘altres…
Fins l’any vinent!