El cap de setmana del 14 i 15 de desembre, un any més, ha tingut lloc la fira Festa Solidaria, a la plaça de la Virreina de Gràcia.

16 entitats gracienques de cooperació internacional, agrupades a Gràcia Solidària, han sortit al carrer per mostrar els projectes de cooperació que tenen en curs i per oferir als visitants tot tipus de productes d’artesania, dels diferents indrets del món on treballen.

El cap de setmana ha tingut un component lúdic i festiu, amb actuacions musicals, tallers de mandales per infants, xocolatades, vermut i paella solidària, entre d’altres activitats per petits i grans.

Tot això ha estat possible gràcies al suport del districte de Gràcia i l’Obra Social “la Caixa”, sense oblidar tot un seguit de col·laboracions, com l’Escola de Música de Gràcia, el Cargol Graciós, els grups musicals Nardis, The Incorregibles Blues Band, Yacine Belhacene quartet, el grup de ball Shiva, i el DJ Facu Cabrera,  entre d’altres…

Tot l’agraïment a les entitats que vàrem participar i a tots els visitants, que aquest anys varen participar en gran nombre.